Keskmised kroonikud, Sügis

Sügis 2018: Nelle-Ann

1.PÄEV

Laager toimus Kiviõli kunstide koolis.

Kuna mina olen Tartust pidime varakult sõitma hakkama, sest sõita oli mitu tundi. Kui lõpuks kohal olime saime asjad majja viia. Panime kandled kokku ja saime minna lõunat sööma. Söömine toimus lähedal asuvas koolimajas. Sealsed söögid olid väga maitsvad.

Oli esimese proovi aeg. Peale proovi sai jälle süüa ning siis tegime suurtega veel ühe väikese proovi. Siis jagati meid tubadesse ja oli magama mineku aeg.

 

2.PÄEV

Hommikul läksime jälle sööma. Siis ole meil proov peale mida saime jälle süüa. Lõpuks oli viimane proov peale mida sai taaskord süüa. Peale söömist oli stiilikas mille teema oli ENSV.

Sättisime riidesse ja stiilikas algas. Eelmisel õhtul jagati meid tiimidesse kellega nüüd pidime mõtlema võistluse/mängu teistele. Kui mängitud sai nautida vaba aega ja minna jälle magama.

 

3.PÄEV

Hommik oli jälle söömine-proov-söömine ja siis oli esinemise aeg. Esinesime sealsamas Kiviõli kunstide koolis. Meiega koos esines kohalik ansambel Kõuekeeled. Kui kontsert antud sai minna ekskursioonile Kohtla-Järve kaevandusse või otse koju. Mina ekskursioonile ei hakanud minema sest olin seal varem käinud. Sellega sai sügisene laager läbi.

Keskmine kroonik Nelle-Ann