Keskmised kroonikud, Suvi

Suvi 2019: Mariann

Esimene päev

Ma tulin Sakust Katariinaga. Kui meie kohale jõudsime olid paljud juba kohal. Meie tuba oli nr 15. See oli tubadest kõige suurem. Minu puldipoolik on Laureen. Panime kandled kokku ja häälde. Siis oli söök. Mängisime Ruthi lugusi. Pärast proovi läksime ujuma. Siis oli jälle söök. Õhtul mängisin Anni, Kaisa-Mari ja Katariinaga rongimängu. Ja pärast mängisime hundimängu. Me Kataga vaatasime veel õhtul natuke telekat ja siis jäime üheteistkümnest magama.

Teine päev

Me Kataga ärkasime kell 8.10. Pesime hambad puhtaks, panime riidesse ja vaatasime natuke multikaid. Siis läksime alla ja panime kandled jälle kokku (me panime kandled õhtul kotti, sest need ei võinud sinna jääda). Siis sõime.

Oli jälle proov. Pärast proovi oli jälle lõunapaus ja siis proov. Pärast proovi oli õhtusöök. Me moodustasime tiimid, kellega me peame stiilikal etenduse tegema. Pärast seda mängisime veidi lendavat taltrikut ja siis Bioneeride võrkpalli. Siis me Kataga jälle läksime tuppa, vaatasime natuke telekat ja siis jäime tuttu.

Kolmas päev

Ärkasime 8.15. Läksime alla, panime pillid kokku, häälestasime ja siis sööma. Pärast sööki oli hommikuvõimlemine. Siis oli proov ja lõunapaus ja jälle proov. Viimasest proovist lasti varem ära, et veel oma tiimiga proovi teha. Pärast oli õhtusöök. Ja siis STIILIKAS!

Stiilika teema oli seekord PIRAADID. Kõigepealt tehti kõigist pilti ja siis sõbrapilti. Siis mängisime mängu kus igaüks pidi ülesande ära täitma. Siis oli esituste aeg. Pärast esitusi tehti ühispilt ja siis läksime magama.

Neljas päev

Ärkasime jälle 8.15. Nagu ka teisipäeval ja kolmapäeval panime kandled kokku ja häälde ning siis sööma. Esimene proov oli kõik koos ja siis lõunapaus. Teise proovi esimeses pooles mängisime meie väiksed suured häälerühmade kaupa. Pärast mängisime kõik koos ja väikestele tegime kontserdi oma lugudest. Siis tuli õhtusöök. Pärast seda mängisime natuke lendavat taldrikut ja jutustasime ja naersime. Siis veel mängisime ahvimängu ja panime asjad kokku. Siis jäime tuttu.

Viies päev

Ärkasime 8.10. Panime veel viimased asjad kokku ja läksime alla kandleid kokku panema. Siis oli söök ja proov. Pärast proovi kuulasime väikseid. Neil tuli väga hästi välja. Siis tõime kõik asjad alla, panime pillid kokku ja sööma. Pärast sööki tulid minu ema ja isa mulle ja Katariinale järgi ning läksime koju.

See laager oli väga tore!

Keskmine kroonik Mariann