Sügis, Väiksed kroonikud

Sügis 2019: Anette

Esimene päev

Peaaegu kohe peale saabumist oli lõuna, aga ikka oli aega, et asjad lahti pakkida. Peale lõunat tegime ikka hoolega proovi, aga pauside ajal oli lõbu ja suhtlemist laialt. Eriti lõbusaks läks peale õhtusööki, sest siis oli proov läbi ja sooviad said poodi minna (ma ei läinud kaasa, vaid mängisin Paulaga potikat). Peale poeskäiku oli võimalus veel pikalt mängida. Sellel toredal õhtul mängisime “bibidi-babedi buu” mis käib (nii palju kui aru sain ja meeles on) nii: ringi keskel on üks inimene kes käib ringi ja ütleb inimestele asju, kui ta ütleb “boo” ei tohi sa midagi teha, kui ta ütleb “bibidi-babedi buu” pead sa temaga samal ajal või varem “buu” ütlema, kyi ta ütleb sulle “aaria” pead sa oma kõrval olevatelt inimestelt käest kinni võtma ja laulma “aaaa”, kui ta ütleb sulle “elevant” pead sa endale tegema londi ja kaks sinu kõrval olevat inimest sulle kõrvad, kui ta ütleb “lendur” pead sina tegema endale prillid ja sinu kõrval olevad inimesed tiivad ja kui ta ütleb “öökull” pead sa tegema oma silmade ümber suured ringid ning su kõrval olevad inimesed tiivad. Juhul kui sa käitud sõna korral valesti, vahetad sees oliaga kohad ja hakkad ise küsima.

Teine päev

Hommiku söögiks olid võileivad ja puder. Peale hommikusöök pillid häälde (kes enne hommikusööki ei pannud) ja mängima! Pausid olid seegi kord lõbusad, aga ikkagi oli kõige lõbusam süüa väga head lõunat ja peale seda uuesti mängima (kannelt) minna. Ühel pealelõunasel pikemal pausil tegime me inimpüramiidi mille pilt on nüpd Instagramis. Peale õhtusööki oli jälle poeskäik (kuhu ma ka ei läinud, aga kommi ikka sain). Sellest õhtust on mul kõige paremini meeles kuidas me mängisime viimse võimaliku hetkeni tõde või tegu.

Kolmas (esinemise) päev

Olin hommikul pisut närvis, aga see kõik laabus peale kosutavat hommikusööki. Me tegime jällekord proovi (nüüd juba laval). Ma arvan, et kontsert läks hästi ja kogu laager oli põnev ja tore.

Väike kroonik Anette