Suvi, Väiksed kroonikud

Suvi 2019: Anette

Esimene päev

Saabusime Vehendi motelli ja esimene asi mis mulle silma torkas oli see, et maja oli suur ja selle ümber imekaunis aed. Proovid olid väga toredad aga päeva parim osa oli ikkagi see kui me läksime kõik koos ootamatult sooja Võrtsjärve ujuma.

Teine päev

Hommikul ärgates nägin katuseaknast sinist taevast ja päev tõotas tulla päikeseline ja tore. Proovid olid väga vahvad ja vaba aega oli piisavalt aga mitte ka liiga palju, et seda millegagi sisustada ei oleks olnud. Päeva lõpus tabas meid ka üks üllatus meid jaotati pimevalimiste kaudu tiimidesse ja me pidime järgmisel õhtul olevaks stiilikaks midagi välja mõtlema. Me leppisime oma tiimiga kokku, et kohtume kell 20.00 meie toas aga sellega juhtus väike apsakas kui ma olin meie tiimi oodanud 20.07 läksin ma õue palli mängima selle mängu nime ma ei mäleta aga see oli väga vahva. Kui ma tuppa läksin olid meie suured kõik juba välja mõelnud au ja kiitus neile ja nende plaan oli parim mis ma kunagi kuulnud olen. Õhtul läksin ma rahuliku südamega magama.

Kolmas päev

Hommikul ärgates oli mul mõttes stiilipidu nii, et mulle tekitas väikesi raskuseid proovidele keskenduda aga kui proovid lõpuks läbi said olin ma väga õnnelik vaatamata asjaolule, et keegi oli mulle nätsu juustesse pannud. Stiilipidu hakkas kell 19.00 ja ma olin õudsalt elevil aga elevil ei olnid ma ilma asjata kõik esinemised olid väga vahvad ja esimesena olnud tiimi võistlus oli eriti tore. Enne meie korda lavale astuda olin ma pisut närvis aga me tegime ära ja mulle tundus, et teistele meeldis aga loomulikult meeldis see mulle.

Neljas päev

Hommikul ma magasin sisse, õigemini äratati mind neli minutit enne hommikusööki. Proovid olid toredad kui välja arvata see, et mul oli kohutav peavalu. Parim osa päevast oli ikkagi õhtu kui väljas oli torm ja sees oli väga tore samal ajal “Impeeriumi” mängida kõigi arvates oli see õige tore mäng ja me mängime seda järgmises laagris ka. Ma lahkusin neljapäeva õhtul aga laager oli siiski väga tore ja ootan huviga järgmist.

Väike kroonik Anette